Shërbimet mësimdhënëse

Qëllimi ynë është qe nxënësi të jete ndërmarrës i ri.

Në një firm ushtrimore, mësimdhënësit adoptojnë rolin e një lehtësuesi, trajneri ose mentori të vendit të punës. Mësimdhënësit lehtëson të gjitha aktivitetet e firmës ushtrimore.

Të gjitha përmbajtjet e trajnimit në firmen ushtrimore.


Mbështetje

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Vlerësim

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Punë në grupe

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ndërmarrësi

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Teknologji e Informacionit

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Komunikim

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Përfitimet tuaja

Planifikimi efikas i projektit

Përmes firmës ushtrimore nxënësi krijon një vetëbesim se si operon një ndërmarrje duke kryer operacione ekonomike brenda dhe jashtë vendi, pas përfundimit çdo nxënës është i afte te planifikoje, menaxhoje, themeloje dhe punoje ne një ndërmarrje

Të ardhura me të mira

Firma ushtrimore shërben si një ndërmarrje praktike ku çdo nxënës ka mundësi qe brenda ciklit ti fitoje shkathëtuesit dhe kompetencat duke vepruar, kështu pas përfundimit atyre kjo aftësi do te ju krijoje te ardhura me te mira sesa nxënësve qe nuk e kane vijuar firmën ushtrimore.

Zhvillim me i shpejtë

Firma ushtrimore shërben si një ndërmarrje praktike ku çdo nxënës ka mundësi qe brenda ciklit ti fitoje shkathëtuesit dhe kompetencat duke vepruar, kështu pas përfundimit atyre kjo aftësi do te ju krijoje te ardhura me te mira sesa nxënësve qe nuk e kane vijuar firmën ushtrimore.
Qendra Kosovare e firmave ushtrimore

Regjistrohu në buletinin tonë!


© 2019 QKFU, All Rights Reserved

Kjo faqe në internet përdor cookies dhe u kërkon të dhënave tuaja personale për të rritur përvojën tuaj të shfletimit.