Na kontaktoni

Suksesi fillon këtu
Na kontaktoni

Agim Ramadani, nr 325, MASHT, Kati III, Zyra 303.
Prishtinë 10 000 
Republika e Kosovës

Qendra Kosovare e firmave ushtrimore

Regjistrohu në buletinin tonë!


© 2019 QKFU, All Rights Reserved

Kjo faqe në internet përdor cookies dhe u kërkon të dhënave tuaja personale për të rritur përvojën tuaj të shfletimit.