Qëndroni të informuar për ndërmarrjet praktike, tek Lajmet!

Mësimdhënësi

Shërbimet mësimdhënëse Qëllimi ynë është qe nxënësi të jete ndërmarrës i ri. Në një firm ushtrimore, mësimdhënësit adoptojnë rolin e...

Get Your Business Growing

Lorem ipsum dolor sit amet, sed diam nonumy euismod tincidunt ut laoreet dolores magna aliquam erat volutpat. Quis nostrud exercitation...

Keep Your Employees Happy at Work

Lorem ipsum dolor sit amet, sed diam nonumy euismod tincidunt ut laoreet dolores magna aliquam erat volutpat. Quis nostrud exercitation...
  • 1
  • 2
Qendra Kosovare e firmave ushtrimore

Regjistrohu në buletinin tonë!


© 2019 QKFU, All Rights Reserved

Kjo faqe në internet përdor cookies dhe u kërkon të dhënave tuaja personale për të rritur përvojën tuaj të shfletimit.