Është misioni ynë që të bëjmë më të mirën e mundshme nga firma ushtrimore.

Mëso duke vepruar!

Qendra Kosovare e firmave ushtrimore ka për qellim te saj, te krijoj një ekosistem për firmat ushtrimore ku nxënësit njohuritë, shkathëtësit dhe kompetencat ti implementojne ne praktike ne kuadër te Institucioneve te Arsimit, Aftësimit Profesional.

Qendra Kosovare e firmave ushtrimore themeluar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ne vitin 2008, me mbështetje nga Qeveritë Austriake dhe Zviceranë përmes projekteve të KulturKontakt Austria – EcoNet dhe SwissContact.

Ne vitin 2013 Qendra Kosovare e firmave ushtrimore vendoset nën ombrellën e Arsimit dhe Aftësimit Profesional në Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ku është edhe sot.

Në funksionim të Qendrës Kosovare të firmave ushtrimore kontribut kanë dhënë edhe qendrat e firmave ushtrimore të Austrisë dhe Zvicrës.

 

Përvojë, teknologji dhe vlerë


Bashkëpunim dhe Komunikim

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla. Duis aute irur in reprehenderit.

Mëso nga përvoja

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla. Duis aute irur in reprehenderit.

Takime

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla. Duis aute irur in reprehenderit.

Trajnime

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla. Duis aute irur in reprehenderit.

Hulumtim i tregut

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla. Duis aute irur in reprehenderit.

Sigurimi i cilësisë

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla. Duis aute irur in reprehenderit.

Trajner të trajnerëve “mësimdhënësve” nga
vendi dhe ndërkombëtare

Trajner të trajnerëve “mësimdhënësve” ne nivel vendi te certifikuar nga MASHT janë 9 me 180h+, trajner ndërkombëtare kemi pasur nga Austria dhe Zvicra me te cilët i kemi ngritur kapacitet vendore.
Veton Alihajdari
Ekspert i AAP & ToT

Veton Alihajdari

Profesoreshe ne IAAP Ymer Prizreni & ToT

Mexhide Çollaku

Agim Mulliqi
Profesor ne IAAP Ali Hadri & ToT

Agim Mulliqi

Xhevahire Berisha
Profesor & ToT

Xhevahire Berisha

Valire Ismajli
Profesor & ToT

Valire Ismajli

Idriz Ademi
Profesor & ToT

Idriz Ademi

Xhylie Margilaj
Profesor &ToT

Xhylie Margilaj

Beate Toetterstroem
Professor & ToT and VET expert

BeateToetterstroem

Johannes Lindner
Coaching & Assessment

Johannes Lindner

A jeni gati për për të
filluar si ndërmarrës ri?

Qendra Kosovare e firmave ushtrimore

Regjistrohu në buletinin tonë!


© 2019 QKFU, All Rights Reserved

Kjo faqe në internet përdor cookies dhe u kërkon të dhënave tuaja personale për të rritur përvojën tuaj të shfletimit.